Op naar een betere gezondheid

Advies en begeleiding naar een gezonder leven

Advies en begeleiding naar een gezonder leven. Hoe werkt dat precies?

Vandaag de dag halen we onvoldoende voedingsstoffen uit onze voeding. Dit komt mede doordat we minder gezond en makkelijker zijn gaan eten, en er veel minder voedingsstoffen in onze voeding zitten dan vroeger.

Uit onderzoek is gebleken dat er, vergeleken met 20 jaar geleden, er gemiddeld 80% minder voedingsstoffen in ons eten zit. Dit komt mede doordat groenten en fruit op een uitgeputte bodem worden verbouwd i.c.m. kunstmest, en de onrijpe pluk. In het kort gezegd, we krijgen vandaag de dag onvoldoende voedingsstoffen binnen wat lichamelijke en geestelijke klachten tot gevolg kan hebben.

Zelfs iemand die iedere dag in de buitenlucht werkt kan vitamine D tekort hebben.

Video afspelen over video-background-beyuna

Hoe is een tekort aan voedingsstoffen op te lossen?

Er is een manier om het tekort aan voedingsstoffen in je lichaam weer aan te vullen, en dat is door het innemen van de juiste natuurlijke vitamine en mineralen. We hebben het hier dus niet over de potjes gevuld met synthetische vitamines die je bij de doorsnee drogist kunt kopen, want die geven over t algemeen niet het gewenste effect. Vaak kopen mensen die met de gedachte het juist goed is, maar in de praktijk horen we vaak dat het geen positief resultaat heeft opgeleverd. Na een uitgebreide anamnese volgt er een advies. Daarna houden we nog regelmatig contact om te kijken hoe het met je gaat en of er nog dingen bijgesteld moeten worden. Regelmatig blijkt dat 90% van de mensen na 1 jaar een basissuppletie te gebruiken klachtenvrij is!

Hoge kwaliteit voedingssupplementen

Met mijn voedingssupplementen advies ga ik je helpen om je een stuk fitter en gezonder te voelen. Niet alleen door het gebruik van de juiste vitamines en mineralen die je lichaam waarschijnlijk te kort komt, maar ook ga ik je helpen met het bewuster te worden van wat je dagelijks eet.

Ik werk met hoogwaardige voedingssupplementen van Beyuna welke 100% natuurlijk zijn, geen  synthetische toevoegingen bevatten, een biologisch oorsprong hebben, geschikt zijn voor veganisten, en vrij zijn van genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Deze vitamines en mineralen hebben een optimale voedingswaarde en opnamevermogen. Hierdoor merk je ook echt een verbetering van je algemene welzijn.

Voedingssupplementen consult

  • Heb je al langer het idee dat je lichaam vraagt om support en steun?
  • Heb je al vanalles geprobeerd maar blijft het probleem bestaan en kom je gewoonweg niet verder?
  • Of misschien ben je al redelijk gezond bezig, maar wil je dat graag naar een nog hoger level tillen?                         
  • Misschien heb je het gevoel dat je kinderen niet voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen (wat zich vaak uit in negatief gedrag)? Of zijn er hardnekkige allergiën die maar niet over lijken te gaan?
  • Zijn er concentratiestoornissen, weinig focus of is er zelfs sprake van een burnout?

In dat geval nodig ik je graag uit om eens op consult te komen. 

  • Ik werk nauw samen met een orthomoleculair therapeut
  • Consult mogelijk in de praktijk
  • Telefonisch Skype/Zoom consult ook mogelijk. Betaling vooraf.
profielfoto praktijk

Sinds 2019 volg ik wekelijks trainingen en webinars die gerelateerd zijn aan vitamines, mineralen,  voedingsupplementen, en wat voeding met je doet op positieve en negatieve manier. Wil je een consult? Neem dan contact met mij op.

5/5