Biotensor Therapie

Hallo, mijn naam is Angelique en ik ben een gecertificeerde Biotensor Therapeut. In mijn praktijk gebruik ik de kracht van de Biotensor om mijn cliënten te helpen hun optimale gezondheid en welzijn te bereiken. Maar wat betekent dat precies? Hieronder vind je meer informatie over deze fascinerende therapie en hoe deze jou kan helpen.

Biotensor therapie is een vorm van bio-energetische geneeskunde. Het is gebaseerd op het idee dat ons lichaam en onze omgeving doordrongen zijn van subtiele energieën. Met behulp van de biotensor, een gespecialiseerd instrument, kan ik veranderingen en onevenwichtigheden in deze energievelden detecteren.

Het mooie aan Biotensor therapie is dat het niet-invasief en pijnloos is. Tijdens een sessie hoef je alleen maar comfortabel te zitten, terwijl ik de biotensor gebruik om je energetische veld te lezen.

Geen wachttijd!
praktijk de gezonde zorg

Adres praktijk voor Biotensor therapie:
Luikersteenweg 379 in Lommel

Hoe Biotensor Therapie Je Kan Helpen

Wat kan biotensor therapie voor jou betekenen? Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen.

 

 1. Niet-Invasief:

  Biotensor therapie is een niet-invasieve behandelmethode. Dit betekent dat het geen pijn doet en geen ongemak veroorzaakt.

 2. Energetische Balancering:

   Met de biotensor kunnen therapeuten energetische onevenwichtigheden in je lichaam detecteren en corrigeren. Dit kan helpen bij het bevorderen van een betere algehele gezondheid en welzijn.

 3. Detectie van Voedselintoleranties:

  De biotensor kan worden gebruikt om mogelijke voedselintoleranties of allergieën op te sporen. Dit kan bijdragen aan het verbeteren van je voedingspatroon en je gezondheid.

 4. Emotionele Gezondheid:

  Biotensor therapie kan ook helpen bij het identificeren van emotionele blokkades die kunnen bijdragen aan fysieke symptomen. Dit kan ondersteuning bieden bij het verwerken van emotionele trauma’s en het bevorderen van emotionele gezondheid.

 5. Complementair aan Andere Therapieën:

  Biotensor therapie kan worden gecombineerd met andere therapeutische benaderingen, waardoor een holistisch zorgplan kan worden aangeboden.

 6. Persoonlijk Aangepaste Therapie:

  Biotensor therapie is afgestemd op het individu. Dit betekent dat het rekening houdt met jouw unieke energievelden, gezondheidsproblemen en behoeften.

 7. Geopathische Stressfactoren:

  De biotensor kan helpen bij het identificeren van geopathische stressfactoren, zoals aardstralen of wateraders. Dit kan bijdragen aan het creëren van een gezondere leef- of werkomgeving.

 8. Preventieve Zorg:

  Door onevenwichtigheden te identificeren voordat ze tot gezondheidsproblemen leiden, kan Biotensor therapie ook worden gebruikt als een vorm van preventieve zorg.

 9. Bevordering van Zelfbewustzijn:

  Door gebruik te maken van de Biotensor, kan je meer inzicht krijgen in hoe je lichaam reageert op verschillende factoren, wat kan leiden tot een groter zelfbewustzijn en begrip van je eigen gezondheid.

Ervaar Zelf de Voordelen van Biotensor Therapie

Ben je klaar om de voordelen van biotensor therapie zelf te ervaren? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen op je reis naar optimale gezondheid en welzijn.

Bij mijn praktijk kun je rekenen op een warme, respectvolle en professionele benadering. Als gecertificeerde biotensor therapeut, zet ik jouw welzijn op de eerste plaats. Ik luister naar jouw zorgen en doelen, en pas mijn therapie daarop aan.

Of je nu met specifieke gezondheidsproblemen worstelt, of gewoon op zoek bent naar een manier om je algemene welzijn te verbeteren, biotensor therapie kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw gezondheidsregime. Neem contact op om te ontdekken hoe deze therapie jou kan helpen.

Een Biotensor sessie kost hetzelfde als een normale sessie. Hier vind je de prijzen.

Ontdek de Verbinding tussen Lichaam en Geest

Biotensor therapie helpt niet alleen bij het in balans brengen van het fysieke lichaam, maar legt ook een diepere verbinding tussen lichaam en geest. Door in te tunen op de subtiele energieën van je lichaam, kan de biotensor informatie ontsluiten die je inzicht geeft in je emotionele en mentale toestand. Dit kan bijdragen aan een groter zelfbewustzijn en een dieper begrip van hoe je emoties je fysieke welzijn kunnen beïnvloeden.

Als je met stress, angst of andere emotionele problemen worstelt, kan biotensor therapie een effectief hulpmiddel zijn om deze uitdagingen aan te pakken. Door de onderliggende energetische onevenwichtigheden te herkennen en aan te pakken, kan ik je helpen om emotionele rust en helderheid te bereiken.

Het resultaat? Je voelt je niet alleen beter op een fysiek niveau, maar je bereikt ook een grotere emotionele balans en een verbeterde mentale welzijn.

biotensor in balans lichaam geest

Biotensor Therapie voor een Verbeterde Slaapkwaliteit

Slaap is een cruciale factor voor onze algehele gezondheid en welzijn. Wist je echter dat de biotensor therapie kan helpen bij het verbeteren van je slaapkwaliteit? Door energetische onevenwichtigheden te identificeren die kunnen bijdragen aan slaapproblemen, zoals slapeloosheid of nachtelijk ontwaken, kan ik strategieën aanbieden om deze aan te pakken.

Energetische onevenwichtigheden kunnen verschillende oorzaken hebben, van stress en angst tot voedselintoleranties of blootstelling aan geopathische stress. Met behulp van de biotensor kan ik deze factoren identificeren en je helpen bij het ontwikkelen van een plan om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Goede slaap is essentieel voor de regeneratie van ons lichaam en geest. Door je slaapkwaliteit te verbeteren met behulp van biotensor therapie, zul je merken dat je je energieker, alerter en algemeen gezonder voelt.

Biotensor Therapie voor een Optimale Energieflow

Een ander belangrijk voordeel van biotensor therapie is dat het kan helpen bij het optimaliseren van je energiestromen. Volgens de principes van bio-energetische geneeskunde, kan een onbelemmerde stroom van levensenergie, of “chi”, bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn.

Als er blokkades zijn in deze energiestromen, kan dit leiden tot gezondheidsproblemen of gevoelens van vermoeidheid en lusteloosheid. Door gebruik te maken van de biotensor, kan ik deze blokkades identificeren en strategieën aanbieden om ze te verwijderen.

Het resultaat is een verbeterde energiestroom, wat kan leiden tot een verhoogd gevoel van vitaliteit en welzijn. Met meer energie en minder gezondheidsproblemen, zul je beter in staat zijn om te genieten van het leven en je dagelijkse activiteiten uit te voeren.

meer energie therapie biotensor

Waar zit Praktijk de Gezonde Zorg?

Praktijk de Gezonde Zorg zit in Lommel, niet ver vanaf het centrum. Onze relatietherapie praktijk in Lommel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Lommel is tevens goed bereikbaar vanuit Pelt, Mol, Hamont, Achel, Peer, Beringen, Bergeijk, Eersel, en omstreken.

4.6/5