Op zoek naar een Coach in Eersel?

Ben je op zoek naar professionele coaching in Eersel? Dan ben je bij Praktijk de Gezonde Zorg aan het juiste adres! Onze praktijk is gunstig gelegen, slechts 16 kilometer van Eersel. Met de auto ben je er binnen 21 minuten.

Naast langskomen in de praktijk, bieden we ook de mogelijkheid voor online coachingssessies, zodat je de hulp krijgt die je nodig hebt, waar je ook bent.

Geen wachttijd!
burnout coach lommel

Wat klanten zeggen...

★★★★★
Zeer openhartlijk ontvangen
Ook zeker een luisterend dame die je met de nodige raad zal bijstaan in moeilijke tijden
Ben er terecht gekomen met een burn-out en heeft me hiervoor goed begeleid en er door geholpen en verdere inzichten gegeven. zij neemt echt de tijd voor je als mens.

Luc

★★★★★
Hier kon ik mijn verhaal kwijt. Vanuit alles wat ik vertelde ontdekten we patronen. Patronen doorbreken, zodat je persoonlijk kan groeien. Warm professioneel laagdrempelig…

Willemien

★★★★★
Fijn gesprek gehad. Ik voel me begrepen en samen komen we verder. Ik raad deze vorm van zorg warm aan.

Cor

Waarvoor je in de coachingspraktijk vlakbij Eersel terecht kunt

Bij ons in de Coachings praktijk kun je onder andere terecht voor:

 • Aanpakken van burn-out en stress, waarbij we richten op de kern van jouw problemen en je leren om te gaan met diverse uitdagingen.
 • Overwinnen van motivatie- en concentratieproblemen, waarbij je leert jezelf beter te kennen en motiveert voor de toekomst, met meer plezier en vertrouwen.
 • Verwerken van negatieve emoties en sociale uitdagingen door gesprekken en diverse therapievormen, die inzicht geven in jouw angsten en hoe deze te overwinnen.
 • Doorbreken van oude patronen en een frisse start maken, waarbij je bewuster wordt van jezelf en met meer vertrouwen je toekomst tegemoet gaat.
 • Omgaan met depressieve gevoelens, rouw- en verliesverwerking, en begeleiding na een miskraam of het verlies van een kind.
 • Verbeteren van communicatie
 • Traumaverwerking met behulp van EMDR.
 • Andere therapie vormen.

Kernwaarden van Praktijk de Gezonde Zorg

 • Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal en hebben respect voor de keuzes die je maakt.
 • Een oordeelvrije benadering, waarbij jouw privacy altijd wordt gewaarborgd.
 • Je vindt een veilige, toegankelijke omgeving bij ons, waar je jezelf kunt zijn en leert kennen.

Adres coaching praktijk:
Luikersteenweg 379 in Lommel - 22 minuten vanaf Eersel

Een persoonlijke aanpak voor effectieve groei door coaching

Bij Coach Eersel onderscheiden we ons door een unieke, persoonlijke benadering. We geloven dat ieder individu uniek is en zijn of haar eigen pad naar herstel en groei bewandelt. Onze coaches zijn erop getraind om een diepere verbinding te maken en een traject op maat te bieden, gericht op jouw specifieke behoeften en doelen. Deze individuele aanpak stelt ons in staat om niet alleen aan de oppervlakte liggende symptomen aan te pakken, maar ook de onderliggende oorzaken van je uitdagingen te ontdekken en te behandelen. Hierdoor kun je duurzame veranderingen in je leven realiseren, ondersteund door begrip, empathie en professionele expertise. Kies voor Coach Eersel, waar jouw groei en welzijn onze prioriteit is.

Door het integreren van de aangegeven woorden heb ik de tekst aangepast om een meer volledig beeld te geven van wat Praktijk de Gezonde Zorg biedt. Elk toegevoegd woord is zorgvuldig geplaatst om de dienstverlening en waarden van de praktijk te versterken.

Navigeer naar onze praktijk voor Coaching nabij Eersel

Lees hier meer over wat een Lifecoach doet.

5/5