Life Coach Lommel

Kom in contact met een Life Coach in Lommel

Haal zoveel mogelijk uit je leven met een Life Coach in Lommel. Een life Coach luistert en helpt je dromen te verwezenlijken. Zo kun je meer uit je leven halen.

Bij Praktijk de Gezonde Zorg kun je snel terecht bij een Life Coach!

Naar de praktijk toekomen is een optie, maar een online sessie is ook mogelijk.

Géén wachttijd

 

Adres coaching praktijk:
Luikersteenweg 379 in Lommel

Waarvoor je in de coachingspraktijk in Lommel terecht kunt

Ben je op zoek naar een goede Lifecoach die je kan helpen met een hulpvraag? Neem dan met ons contact op. Weken wachten is zeker niet nodig want bij ons in Lommel kun je snel terecht.

  • Burn-out coaching / Stresscoaching
  • Hulp bij motivatie en concentratie
  • Negatieve gevoelens oplossen
  • Oude patronen doorbreken
  • Het roer omgooien

Kernwaarden van Praktijk de Gezonde Zorg

  • Wij luisteren naar wat jij te vertellen hebt
  • Wij luisteren naar hetgeen waar jij mee zit
  • Wij hebben respect voor de keuzes die jij maakt 
  • Wij oordelen niet

De praktijk in Lommel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wij zitten 2 minuten van het centrum van Lommel af.

onze praktijk voor Coaching Lommel

Plan nu een afspraak in

Klik op de bovenstaande knop om in contact te komen. 

We leggen de agenda’s vervolgens naast elkaar om een geschikt tijdstip te vinden.

Bij ons is de wachttijd kort dus je bent snel aan de beurt!

Persoonlijke doelen met een Life Coach verduidelijken

Met een Life Coach kun je jouw persoonlijke doelen duidelijker krijgen. Veel mensen lopen vast en hebben geen idee welke kant ze op willen en waar ze naartoe willen. Sommige mensen zijn ongelukkig met de sitaties waarin ze zich bevinden, maar hebben geen idee hoe ze daaruit moeten komen. Een Life Coach kan daarbij helpen.

Keuzes maken brengt verandering

Door nieuwe keuzes te maken kun je verandering brengen in je leven. Soms kun je wel wat steun gebruiken om je mogelijkheden helder te krijgen, en bij het maken van keuzes. Ook daarbij kan een Life Coach je natuurlijk helpen.

Ben je niet blij met je leven? Doe er dan wat aan!

Veel mensen zijn niet blij met hun leven, maar door niets te doen verandert er ook niets. Door iets te veranderen, verandert je leven dus ook. Het klinkt simpel, maar om door dat proces heen te komen kun je vaak wel wat hulp gebruiken. Coachingsessies zijn daar een zeer effectief hulpmiddel voor.

60 minuten Lifecoaching

Iedere sessie is persoonlijk en daarbij sta jij in het middelpunt. Door de juiste vragen te stellen komen veel mensen zelf tot het antwoord, en dat voelt goed! De ene persoon komt al een heel eind met een lifecoaching gesprek en de ander vind het fijn om meerdere gesprekken te hebben. Bij ons in de praktijk bepaal je zelf hoeveel gesprekken je wilt. Je zit dus nergens aan vast!

Vast laag tarief

Een Lifecoaching sessie kost slechts 60,00 euro overdag en 70,00 euro in de avond (vanaf 17.30u). Daarbij gaan we niet op de klok zitten kijken en laten we je gewoon uitpraten. Wij vinden het belangrijk dat je je op je plek voelt en gezien en gehoord wordt. En betalen kan in de praktijk zowel per bank betalen als contant.

5/5