Online Coaching

Ontdek jouw weg naar persoonlijke groei en ontwikkeling bij Praktijk de Gezonde Zorg. Of je nu kiest voor de flexibiliteit van online coaching of de persoonlijke interactie in onze praktijk in Lommel, wij bieden een persoonlijke aanpak die jou helpt je levensdoelen te bereiken, stress te beheren en uitdagingen te overwinnen. Zet vandaag nog de stap naar een beter jij. Klik op de contactknop om een afspraak te maken. Jouw toekomst wacht.

  Geen wachttijd!
burnout coach lommel

Online coach: Angelique

Zowel voor particulieren als ondernemers

Wat klanten zeggen...

★★★★★
Zeer openhartlijk ontvangen
Ook zeker een luisterend dame die je met de nodige raad zal bijstaan in moeilijke tijden
Ben er terecht gekomen met een burn-out en heeft me hiervoor goed begeleid en er door geholpen en verdere inzichten gegeven. zij neemt echt de tijd voor je als mens.

Luc

★★★★★
Hier kon ik mijn verhaal kwijt. Vanuit alles wat ik vertelde ontdekten we patronen. Patronen doorbreken, zodat je persoonlijk kan groeien. Warm professioneel laagdrempelig…

Willemien

★★★★★
Goede coach! heeft mij echt goed op weg geholpen en zakelijk ook sterker gaan staan.

Terence

Waarom voor een online coach kiezen?

Online coaching wint aan populariteit, en met goede reden. Het biedt unieke voordelen vergeleken met traditionele face-to-face coaching. Hieronder verkennen we enkele van de belangrijkste voordelen die online coaching te bieden heeft.

Flexibiliteit

Flexibiliteit staat hoog op de lijst van voordelen. Online coaching laat je sessies inplannen rond je eigen leven, zonder tijd te verliezen aan reizen. Dit maakt het ideaal voor iedereen met een druk schema.

Toegankelijkheid

De toegankelijkheid van online coaching betekent dat je, ongeacht waar je woont, toegang hebt tot kwalitatieve coaching. Dit doorbreekt geografische barrières en maakt persoonlijke ontwikkeling mogelijk voor iedereen met een internetverbinding.

Comfort

Comfort is een ander significant voordeel. Veel mensen vinden het gemakkelijker om zich open te stellen vanuit hun eigen comfortabele omgeving, wat de kwaliteit van de coaching ten goede kan komen.

Geen extra kosten

Online coaching brengt geen extra kosten met zich mee. Zonder fysieke ruimte of reiskosten bieden we onze diensten aan, waardoor jij zonder extra uitgaven kunt genieten van professionele begeleiding.

Waarvoor kun je bij een coach terecht?

In het leven komen we allemaal wel eens op een punt waarop we het gevoel hebben vast te lopen. Of het nu gaat om persoonlijke problemen, het bereiken van doelen of simpelweg de behoefte aan richting; soms kunnen deze uitdagingen te overweldigend lijken om alleen aan te pakken. Dit is waar de rol van een coach van onschatbare waarde wordt. Maar waarom zou je precies de stap naar een coach zetten? Laten we enkele belangrijke redenen verkennen.

Persoonlijke Groei en Ontwikkeling

Een coach biedt begeleiding en ondersteuning op maat, afgestemd op jouw unieke situatie en behoeften. Dit betekent dat je niet alleen werkt aan het overkomen van specifieke uitdagingen, maar ook aan je algemene persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een investering in jezelf die blijvende verandering en verbetering kan brengen.

Doelen Stellen en Bereiken

Het stellen van doelen lijkt misschien eenvoudig, maar het daadwerkelijk bereiken ervan is een ander verhaal. Een coach helpt je niet alleen met het definiëren van realistische en haalbare doelen maar staat ook aan je zijde om deze te bereiken. Dit proces omvat vaak het doorbreken van oude patronen, het overwinnen van belemmeringen en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Overwinnen van Persoonlijke Uitdagingen

Iedereen heeft zijn eigen set aan persoonlijke uitdagingen. Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, stress, besluiteloosheid, of andere persoonlijke kwesties, een coach biedt een luisterend oor en professionele begeleiding. Samen werk je aan het overwinnen van deze hindernissen, waardoor je sterker en veerkrachtiger wordt.

Nieuw Perspectief en Inzichten

Soms zitten we zo vast in onze manier van denken, dat we geen uitweg zien. Een coach biedt een fris perspectief en kan je helpen nieuwe inzichten te verwerven in je gedrag, gedachten en emoties. Dit kan leiden tot krachtige persoonlijke doorbraken en positieve veranderingen in hoe je je leven benadert.

Steun en Verantwoordelijkheid

Een coach is meer dan alleen een adviseur; hij of zij is ook een vertrouwenspersoon en een bron van steun. Door regelmatige sessies biedt een coach niet alleen hulp en begeleiding, maar houdt je ook verantwoordelijk voor je voortgang. Deze combinatie van steun en verantwoordelijkheid is cruciaal voor succes op lange termijn.

Videobellen via Whatsapp

Videobellen kan gratis via je GSM, Tablet, maar ook via je Laptop. De meeste mensen geven de voorkeur aan de Laptop omdat deze een groot beeld heeft en omdat je hem op tafel neer kunt zetten.

Lees hier hoe je Whatsapp op je Laptop kunt installeren.

whatsapp video bellen laptop

Coaching in de praktijk kan ook!
Praktijk de Gezonde Zorg zit aan de Luikersteenweg 379 in Lommel

5/5