Videobellen? Whatsapp op je Laptop

Door Whatsapp te installeren op je Laptop kun je eenvoudig videobellen. Whatsapp op de Laptop biedt namelijk dezelfde functies als Whatsapp op de GSM.

Het voordeel van Whatsapp op de Laptop is dat je een groter scherm hebt en geen GSM vast hoeft te houden. Dit is een stuk makkelijker en comfortabeler.

Hieronder vind je een eenvoudig stap-voor-stap handleiding hoe je Whatsapp kunt installeren op je Laptop. Zodoende kun je eenvoudig je online coaching sessie bijwonen met een helder en groot beeld.

 

Volg deze stappen om Whatsapp op je laptop te installeren en te gebruiken

 

Stap1: Ga naar de officiële Whatsapp website

Open je webbrowser op je laptop en ga naar https://www.whatsapp.com/download/. Op deze pagina vind je de downloadlinks voor verschillende besturingssystemen.

Download Whatsapp voor Windows of Mac: Kies de versie die geschikt is voor jouw besturingssysteem (Windows of Mac) en klik op de downloadknop. Het installatiebestand wordt dan gedownload naar je laptop.

Installeer Whatsapp: Zodra de download is voltooid, open je het installatiebestand om de installatie te starten. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

 

Stap 2: Open Whatsapp en verbind met je GSM

Na installatie open je Whatsapp op je laptop. Je zult een QR-code op het scherm zien. Pak nu je GSM erbij en open Whatsapp. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Whatsapp Web/Desktop’ > ‘Scan QR-code’. Richt je GSM op de QR-code op het scherm van je laptop om de verbinding tot stand te brengen.

Begin met het gebruiken van Whatsapp op je Laptop: Zodra de QR-code is gescand en je GSM is verbonden met je laptop, wordt je Whatsapp-account gesynchroniseerd en kun je beginnen met het versturen van berichten, foto’s en het starten van videogesprekken, allemaal vanaf je laptop.

 

Klaar voor online coaching

Vanaf nu kun je Whatsapp gebruiken op je Laptop en eenvoudig en snel typen, berichten versturen, en video bellen. Je bent nu klaar voor je online coaching sessie.

Uiteraard kun je ook je GSM gebruiken of je Tablet voor een online coaching sessie, maar de meeste mensen vinden de Laptop het handigst.


5/5